Informatikai szolgáltatások

Rendszer menedzsment

Rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére, beleértve a meglévő informatikai rendszer karbantartását, optimalizációját, fejlesztését és teljesen új rendszerek kiépítését is. Rendszereinket úgy üzemeltetjük, hogy azok állandó stabil működést biztosítsanak a felhasználónak.

Hardware hiba esetén azonnal csere alkatrészekkel állunk rendelkezésre. Amennyiben az eszköz javítása hosszabb időt vesz igénybe, a javítás idejére igény esetén csere gépet tudunk biztosítani.

Távoli rendszerfelügyelet segítségével akár azonnali segítségnyújtást is tudunk adni szoftveres problémák esetén.

Gondoskodunk az adatok rendszeres biztonsági mentéséről, így szükség esetén minden fontos adatot vissza tudunk állítani.

Céges levelezésre a Microsoft felhő alapú levelezési megoldásait ajánljuk. Az Exchange Online hatékony megoldás céges emailezésre, központi menedzsment felülettel, csoportmunkára optimalizálva, rendszeres biztonsági mentéssel és vírus szűréssel.


Hálózatépítés

Hálózatainkat a Category 5E és 6 szabványoknak megfelelően tervezzük és építjük. A strukturált felépítésnek köszönhetően eszközök széles skálája csatlakoztatható közös hálózatra és alhálózatokra legyen az számítógép, telefon, biztonsági rendszer stb.

Hálózati eszközök széles skáláját tudjuk beszerezni és az ügyfelek igényei szerint konfigurálni, telepíteni. A hálózat építésének megkezdése előtt, az épület tervrajzának másolatán megtervezzük azt, így az ügyfelek is rálátást kaphatnak a hálózat elkészülte utáni lehetőségekre.


Kereskedelem

Cégünk kereskedelmi tevékenységet is folytat. Termékeink között megtalálhatóak szerverek, brand és egyedi számítógép konfigurációk, laptopok, projektorok és minden további számítástechnikai eszköz. Nekünk fontos a minőség és a megbízhatóság, ezért kizárólag a legjobb minőségű termékeket kínáljuk.

Kapcsolatban állunk és jó viszonyt folytatunk Magyarország több hivatalos disztribútorával is, ezáltal versenyképes áron tudjuk kínálni az informatikai eszközöket és kiemelt támogatást tudunk nyújtani.

Projekt megrendelések esetén közvetlenül a gyártóktól tudunk egyedi árak kérni ügyfeleink részére.

 

Felhő

Felhő megoldásainkhoz a Microsoft szolgáltatásait alklamazzuk. Felhőben tárolhat bármilyen dokumentumot, adatot, megoszthatja azokat másokkal szabályozott hozzáférésekkel. A megosztások segítségével lehetősége nyílik csoportmunkában is végrehajtani feladatokat. A felhő tárhely vírusvédelemmel rendelkezik, így minden egyes feltöltött fájl ellenőrzésen esit át, a tárolt adatokról automatikus biztonsági mentés készül.

A Microsoft szolgáltatásain belül több különböző funkció is összekapcsolható az megrendelő igényei alapján. A teljesség igénye nélkül lehet ez OneDrive tárhely, Exchange Online levelező rendszer, Office Online, Sharepoint portál.

A szolgáltatások éves és havi szinten felhasználónként licenszelhetők. Havi licensz konstrukció esetén minden hónapban lehetőség van az előfizetett szolgáltatások megváltoztatására, amennyiben éppen több vagy kevesebb funkció szükséges. Egy cégen belüli felhasználók különböző licenszekkel is rendelkezhetnek.


Orvosi műszer menedzsment

Partnereinkkel együttműködve végezzük orvosi műszerek kereskedelmét, karbantartását, kalibrálását és szervizelését - állami és magánkórházakban egyaránt országosan.

Partnereink: ZÉ-Med Kft. , Andromed Medical Kft.